Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Напрями і спеціальності

Напрями і спеціальності

На кафедрі кафедрі процесів і апаратів читаються дисципліни фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії» з таких спеціальностей:

  • «Технології жирів та жирозамінників»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки молока»;
  • «Технологія зберігання і переробки зерна»;
  • «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»;
  • «Фармацевтична біотехнологія»;
  •  «Промислова біотехнологія»;
  • «Технології цукру та полісахаридів»;
  • «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»;
  • «Обладнання переробних і харчових виробництв»;
  • «Теплоенергетика»;
  • «Енергетичний менеджмент»;
  • «Холодильні машини та установки»;
  • «Інформаційні управляючі системи та технології»;
  • «Автоматизоване управління технологічними процесами»;
  • «Екологія та охорона навколишнього середовища»;
  • «Технології продуктів бродіння і виноробства»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»;
  • «Технології харчування»;
  •  «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»;
  • «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»;
  • «Товарознавство і комерційна діяльність».