Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Напрями і спеціальності

Напрями і спеціальності

На кафедрі кафедрі процесів і апаратів читаються дисципліни фахівців, що забезпечують здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» та 161 «Хімічні технології та інженерія» за освітніми ступенями «Бакалавр», «Магістр» та науковими ступенями «Доктор філософії», «Доктор наук». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами.

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «БАКАЛАВР» ВКЛЮЧАЄ ТАКІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ:

  • «Харчові технології та інженерія»
  • «Хімічна технологія»
  • «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
  • «Прикладна механіка»
  • «Галузеве машинобудування»
  • «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

ОСВІТНІЙ СТУПІНЬ «МАГІСТР» ВКЛЮЧАЄ ТАКІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ:

  • «Технології зберігання і переробки зерна»;
  • «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки молока»;
  • «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»;
  • «Технології органічних харчових продуктів»;
  • «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв»;
  • «Технології продуктів бродіння і виноробства»;
  • «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»;
  • «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»;
  • «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»;
  • «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»;
  • «Технології цукру та полісахаридів»;
  • «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»;
  • «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»;
  • «Якість, стандартизація та сертифікація»;
  • «Прикладна механіка»
  • «Галузеве машинобудування»
  • «Інжиніринг харчових виробництв»
  • «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв»

НАУКОВИЙ СТУПІНЬ «ДОКТОР ФІЛОСОФІЇ»:

  • «Харчові технології»;
  • «Хімія»

НАУКОВИЙ СТУПІНЬ «ДОКТОР НАУК»:

  • «Харчові технології»;