Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Наукова тематика ПНДЛ

Наукова тематика ПНДЛ

ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН
наукових досліджень та розробок, які виконує
Національний університет харчових технологій
за рахунок коштів державного бюджету у 2015-2016 році

1. Наукове обґрунтування та розроблення способу ефективного вилучення цільових компонентів із рослинної сировини віброекстрагуванням».
    № держреєстрації: 0113U003125
    Фундаментальна
    Науковий керівник Зав’ялов Володимир Леонідович, проф., д-р. техн. наук

2. Розроблення інноваційних процесів сушіння плодоовочевої сировини та удосконалення на їх основі технологій продукції соціального харчування
     № держреєстрації: 0115U003286
     Прикладна
     Науковий керівник Малежик Іван Федорович, проф., д-р техн. наук