Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Новини кафедри

  • Свято науки

    10 листопада 2016

    9-10 листопада продовжилися секційні засідання Міжнародної науково-практичної конференції «Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості», присвяченої 65-річчю з дня заснування кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

    Детальнише
  • Перемішування

    24 листопада 2016 року доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець прочитала відкриту лекцію «Перемішування» для студентів другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

    Детальнише
  • Майстер-клас із викладання

    21 березня відбулася відкрита лекція професора кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Володимира Зав’ялова з дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв». Тема лекції – «Екстрагування».

    Детальнише
  • Нові здобутки

    Молоді науковці кафедри процесів і апаратів харчових виробництв продовжують апробовувати результати своїх досліджень на Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференціях.

    Детальнише
  • Молодь ділиться здобутками

    Стартувала 84-я Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»...

    Детальнише
  •  Міжнародна конференція

    Професор кафедри процесів і апаратів харчових виробництв був головою секції «Chemical Engineering».

    Детальнише
  • Дослідження на міжнарожному рівні
    Науковці Національного університету харчових технологій представили доповідь на міжнародній конференціїДетальнише
  • Перспективне партнерство

    Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв приймала делегацію Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості.

    Детальнише