Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Новини кафедри
Нові здобутки

Нові здобутки

Нові здобутки

Молоді науковці кафедри процесів і апаратів харчових виробництв продовжують апробовувати результати своїх досліджень на Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференціях.


Так, делегація студентів з наукового гуртка "Дослідження процесів віброекстрагування цільових компонентів із рослинної сировини в харчовій, мікробіологічній та фармацевтичній промисловості», а саме Валентин Чорний, Вікторія Христенко, Лаура Овакімян, взяли участь у ХII Міжнародній науково-технічній конференції «Техніка і технологія харчових виробництв», що відбулася 19-20 квітня 2018 р. у Могилівському державному університеті продовольства (Республіка Білорусь). За результатами було опубліковано матеріали конференції, до яких увійшли тези доповідей на теми: "Шелушение ячменя при изменении длительности процесса" і Экстрагирование плодов конского каштана". Вітаємо молодих науковців і бажаємо не зупинятися на досягнутому!
Нові здобуткиНові здобуткиНові здобутки