Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Новини кафедри
Майстер-клас із викладання

Майстер-клас із викладання

Майстер-клас із викладання

21 березня відбулася відкрита лекція професора кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Володимира Зав’ялова з дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв». Тема лекції – «Екстрагування».


На лекції були розглянуті питання, що стосуються фізичної сутності та кінетики процесу, методи інтенсифікації процесу та інноваційні сучасні тенденції розвитку екстракційних технологій, а також апаратурне оформлення процесу твердофазового екстрагування. Лектором продемонстрована висока педагогічна майстерність. Доброзичливість, тактовність викладача і теплий зв'язок зі студентами створювали гармонійну, невимушену атмосферу в аудиторії.

Майстер-клас із викладання