Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Бурлака Тетяна Василівна

Бурлака Тетяна Василівна

Бурлака Тетяна Василівна

Асистент


Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»  в 2007-2012 рр.

аспірантура (2013 – 20…рр.) у Національному університеті харчових технологій.

Напрямки наукової діяльності

  • Розроблення інноваційних процесів сушіння плодово-овочевої сировини та удосконалення на їх основі технологій продукції соціального харчування;
  • Цілеспрямована інтенсифікація масообміну в умовах сушіння в харчовій промисловості.

Публікації:

Автор понад 20 наукових праць, має 2 патенти України на винахід.

Контакти

тел. +38 044 287-97-58

e-mail: burlakaT@ukr.net

 Переглянути праці