Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Бурлака Тетяна Василівна

Бурлака Тетяна Василівна

Бурлака Тетяна Василівна

Старший викладач


Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»  в 2007-2012 рр.

аспірантура (2013 – 2018 рр.) у Національному університеті харчових технологій.

З 2017 р. – асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв

Захистила кандидатську дисертацію у 2018 р.

З 2019 р. – старший викладач кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курси:

  • Процеси і апарати харчових виробництв.
  • Процеси і апарати біотехнологічних виробництв.
  • Статистичні задачі у харчових технологіях
  • Процеси та апарати хімічних виробництв
  • Математичне моделювання та оптимізація об`єктів хімічної технології

Напрямки наукової діяльності

  • Розроблення інноваційних процесів сушіння плодово-овочевої сировини та удосконалення на їх основі технологій продукції соціального харчування;
  • Цілеспрямована інтенсифікація масообміну в умовах сушіння в харчовій промисловості.

Публікації:

Автор понад 35 наукових праць, має 3 патенти України на винахід.

Контакти

тел. +38 044 287-97-58

e-mail: burlakaT@ukr.net

 Переглянути праці

Бурлака Тетяна Василівна