Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Дубковецький Ігор Володимирович

Дубковецький Ігор Володимирович

Дубковецький Ігор Володимирович

Доцент, кандидат технічних наук


Освіта

Український державний університет харчових технологій (нині – Національний університет харчових технологій).

Спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв (диплом з відзнакою 2001 рік)

Аспірантура у Національному університеті харчових технологій (2001-2004 рр.). Захистив кандидатську дисертацію у 2005 році.

З 2006 р. – старший викладач кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

З 2007 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування. 

З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курси:

- Гідравліка, гідравлічні машини і гідропневмопривід.

- Процеси і апарати харчових виробництв.

- Типові процеси і апарати харчових виробництв.

- Типові технологічні об’єкти і процеси виробництв.

- Математико-статистичні методи досліджень

Напрямки наукової діяльності

- Розроблення наукових основ сушіння плодів і овочів та продуктів їх перероблення.

Публікації:

Винахідник, автор 49 наукових праць з яких: 3 навчальні посібники 2 курси лекцій, 2 навчально-методичних розробки і 8 патентів України.

Автор понад 60 наукових праць. Співавтор навчального посібника «Гідравліка гідравлічні машини та гідропневмопривід», частина I «Гідравліка і гідравлічні машини» (2011 р), "Лабораторний практикум з процесів і апаратів харчових виробництв" (2016 р.),  "Збірник задач з процесів і апаратів харчових виробництв"  (2015 р.), 2 курсів лекцій, 2 навчально-методичних розробок і 8 патентів України.

Контакти

тел. +38 044 287-92-20

 Переглянути праці

Дубковецький Ігор Володимирович