Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Дубковецький Ігор Володимирович

Дубковецький Ігор Володимирович

Дубковецький Ігор Володимирович

Доцент, кандидат технічних наук


Освіта

Український державний університет харчових технологій (нині – Національний університет харчових технологій).

Спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв (диплом з відзнакою 2001 рік)

Аспірантура у Національному університеті харчових технологій (2001-2004 рр.). Захистив кандидатську дисертацію у 2005 році.

З 2006 р. – старший викладач кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

З 2007 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування. 

З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курси:

  • Процеси і апарати харчових виробництв.
  • Типові процеси і апарати харчових виробництв.
  • Статистичні задачі в харчових технологіях

Напрямки наукової діяльності

  • Розроблення наукових основ сушіння плодів і овочів та продуктів їх перероблення.

Публікації:

Автор понад 140 наукових праць. Співавтор навчального посібника «Гідравліка гідравлічні машини та гідропневмопривід», частина I «Гідравліка і гідравлічні машини» (2011 р), "Лабораторний практикум з процесів і апаратів харчових виробництв" (2016 р.),  "Збірник задач з процесів і апаратів харчових виробництв"  (2015 р.), 2 курсів лекцій, 2 навчально-методичних розробок і 26 патентів України.

Контакти

тел. +38 044 287-96-08

 Переглянути праці

Дубковецький Ігор Володимирович