Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Ткачук Наталія Андріївна

Ткачук Наталія Андріївна

Ткачук Наталія Андріївна

Доцент, кандидат технічних наук

Учений секретар університету


Освіта

Український державний університет харчових технологій (нині - Національний університет харчових технологій).

Спеціальність «Технологія цукристих речовин» (диплом з відзнакою, 1997рік).

Аспірантура (1997-2003 рр.)

З 2002 р. – асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

З 2010 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курс:

- Процеси і апарати харчових виробництв.

- Типові технологічні об’єкти і процеси виробництв.

Напрямки наукової діяльності

- Удосконалення процесів адсорбційного очищення питної води та харчової сировини.

Публікації

Автор понад 90 наукових та навчально-методичних праць, має 14 патентів України.

Контакти

+38 044 287-92-30

 Переглянути праці