Кафедра процесів і апаратів
харчових виробництв

Викладацький склад
Запорожець Юлія Владиславівна

Запорожець Юлія Владиславівна

Запорожець Юлія Владиславівна

Доцент, кандидат технічних наук


Секретар кафедри, відповідальна за наукову та профорієнтаційну роботу кафедри, секретар конференцій

Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв»

Магістратура (2001 – 2002 рр.) та аспірантура (2003 – 2008 рр.) у Національному університеті харчових технологій.

З 2002 р. – асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

Захистила кандидатську дисертацію у 2010 р.

З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курси:

Процеси і апарати харчових виробництв.

Типові процеси і апарати.

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв.

Математико-статистичні методи досліджень.

Математичне моделювання та оптимізація обєктів хімічної технології.

Напрямки наукової діяльності

- Дослідження процесу безперервного екстрагування цільових компонентів з рослинної сировини  (http://extracts.at.ua);

- Розроблення високоефективного обладнання для екстрагування рослинної сировини  (http://extracts.at.ua).

Публікації:

Автор понад 100 наукових та навчально методичних праць, має 1 авторське свідоцтво і 12 патентів України на винахід.

Контакти

тел. +38 044 287-97-58

e-mail: zap_as@ukr.net

 Переглянути праці

Запорожець Юлія Владиславівна