Доцент, кандидат технічних наук
Секретар кафедри, відповідальна за наукову та профорієнтаційну роботу кафедри, секретар конференцій
Освіта
Національний університет харчових технологій
Спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Магістратура (2001 – 2002 рр.) та аспірантура (2003 – 2008 рр.) у Національному університеті харчових технологій.
З 2002 р. – асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.
Захистила кандидатську дисертацію у 2010 р.
З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.
Викладає курси:
Напрямки наукової діяльності
Публікації:
Автор понад 100 наукових та навчально методичних праць, має 1 авторське свідоцтво і 12 патентів України на винахід.
Контакти
тел. +38 044 287-97-58
e-mail: zap_as@ukr.net